Fascia, wat het is en wat het doet - David Lesondak

Beschikbaarheid: OP VOORRAAD
Prijs/st.: € 29,90 29.90
quantity stuk(s)
U heeft 2 punten gekregen [?]
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Een rijk geïllustreerd en aanstekelijk geschreven boek, dat heldere en essentiële informatie biedt voor alle geïnteresseerden, of je nu leek of therapeut, yogadocent, arts, osteopaat, fysiotherapeut of orthopeed bent. Het geeft je een gedegen begrip van wat fascia is en wat het in het lichaam doet.

Dit boek geeft aan welke rol fascia speelt in het lichaam en hoe het samenwerkt met de andere systemen in het lichaam. Juist omdat het belang van fascia in de algehele gezondheid steeds meer wordt onderkend, sluit dit boek aan bij de behoefte waarbij de feiten duidelijk en beknopt worden weergegeven.

Fascia speelt een belangrijke rol in het hele lichaam en zijn communicatie. Je zou het kunnen zien als beweeg- bare lijm/elastiekjes die de lagen en structuren van het lichaam met elkaar verbinden. In die hoedanigheid speelt het een rol bij: rug- en nekklachten, spier- en gewrichtspijnen, verklevingen somatische klachten, vage pijnen, stressproblemen sportblessures en sport-gerelateerde bewegingsproblemen

intervieuw met de schrijver

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein