Klachten en retourneren

Ontvangst van artikelen

Kijk bij de aflevering van de bestelling, aan de hand van de factuur, of de bestelling in orde is. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan binnen  3 dagen na ontvangst, contact met ons op.

info@meander-almelo.nl of telefonisch via 0546-817571 of 061832037.

Retour van artikelen

1.Garantie: wanneer een product dat u van ons heeft ontvangen, niet in goede staat bij U arriveert, wordt deze door MEANDER kosteloos omgeruild voor hetzelfde product, mits de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking verkeert. Neemt U in dit geval, na ontvangst contact met ons op, voordat u het artikel aan ons terug zendt.

2. Als u één of meer van je artikelen retour wilt zenden binnen de eerste 14 dagen na de aankoopdatum, heb u de keuze tussen een winkeltegoed of geldteruggave op uw oorspronkelijke betalingsmethode. Volg deze eenvoudige stappen:

* Neemt U in dit geval, eerst contact met ons op, voordat u het artikel aan ons terug zendt.

* Wij zenden u een retour formulier. Deze voegt u bij uw retourzending.

* Stuur het artikel in zijn oorspronkelijke verpakking terug of in een gewone, onbedrukte, kartonnen doos.

* Stuur het pakket terug via de vervoerder van uw keuze. Wij raden aan om een traceernummer te gebruiken. De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

* Houd er  rekening mee hoeveel tijd het kost om uw retour te verzenden, daar wij de retour alleen kunnen verwerken als deze binnen 14 dagen terug is in onze winkel.

* We zullen je retour verwerken zodra we de artikelen ontvangen. We betalen het totale bedrag terug dat u voor de producten hebt betaald, inclusief de mogelijk door u betaalde standaard verzendkosten voor de levering van de producten. Het kan zijn dat we van het restitutiebedrag een bedrag aftrekken voor waardeverlies van de producten, als duidelijk zichtbaar is dat de producten onnodig ruw behandeld zijn.

Geschillen Bij eventuele geschillen, is ten alle tijde het Nederlandse recht van toepassing.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein