Betaalmethoden

Betaling

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw betaling te voldoen

1. Online betalen:

iDEAL - U kunt ook betalen met iDEAL via uw eigen bank. Uw betaling gaat via Mollie, die de betaling voor ons incasseert.

Wanneer u aangeeft met iDeal te willen betalen, geeft ons systeem aan welke stappen u moet volgen om de betaling te voltooien.

Bij betaling met Ideal wordt uw bestelling (indien voorradig) uiterlijk de volgende dag aan u verzonden.

2. per bank vooraf: Uw order betaalt U vooraf via een bank- of giro overschrijving. U ontvangt van ons per e-mail automatisch een orderbevestiging, met daarin het totaal te betalen bedrag en maakt vervolgens het bedrag aan ons over. Rekeningnummer: NL51 SNSB0980531306 tnv.Meander

De gegevens die U hiervoor nodig heeft staan ook vermeld in de orderbevestiging.

Eventuele wijzigingen in uw bestelling, worden omgaand per e-mail aan u doorgegeven. Wanneer het verschuldigde bedrag op de rekening van MEANDER is bijgeschreven, zal verzending van goederen plaats vinden.

3. U kunt uw bestelling ook ontvangen ONDER REMBOURS. Daarbij berekenen wij € 15,83 rembourskosten voor pakketten tot 10 Kg en € 20,00 voor pakketten boven 10 kg

U betaalt dan bij aflevering van het pakket, het totaal verschuldigde bedrag aan de Postbode. Het te betalen bedrag staat ook vermeld in uw orderbevestiging.

4. Bij AFHALEN van uw bestelling kunt u betalen met PIN of CONTANT.

 

 


 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein