Algemene voorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN

Bestellingen

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, ontvangt U van ons per e-mail een bevestiging en nadere informatie omtrent de levering van de goederen.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor boeken en thee is het speciale BTW-tarief van 9% berekend, voor de overige goederen 21%.

MEANDER is een detailhandel/webwinkel en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

Verzending

1. Verzendingen binnen NEDERLAND vindt plaats door post.NL

   Daarbij rekenen wij voor verzend en verpakkingskosten: tot 10 KG een bedrag van € 6,95

   van 10 - 30 KG een bedrag van € 13,25

   Voor Orders boven € 50,- berekenen wij geen verzendkosten.

2. Verzending naar het BUITENLAND, binnen de EU, vindt plaats door PostNL.

   Daarbij rekenen wij voor verzend en verpakkingskosten : tot 2 KG een bedrag van € 13,00 Verzending met T&T code.

   2 tot 5 KG een bedrag van € 19,50 Verzending met T&T code.

   GRATIS verzending bij bestellingen vanaf € 150,00

3. Verzending naar VERENIGDE STATEN vindt plaats door PostNL.

    Verzendkosten tot 2 kg. € 25,50   verzendkosten 2-5 kg = € 42,00

    GRATIS verzending bij bestelling vanaf € 250,00 

4. Voor Verzending van kleine pakjes, welke door de brievenbus kunnen, berekenen wij , binnen Nederland, € 4,15 verpakking- en   

    verzendkosten.

5. Bij bestelling van alleen kaarten, rekenen wij € 4,55 verzendkosten tot maximaal 15 bestelde kaarten. Deze worden verzonden in een stevige enveloppe.

 

Betaling

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw betaling te voldoen

1. Per Ideal (Mollie)

2. per bank vooraf Uw order betaalt U vooraf via een bank- of giro overschrijving. U ontvangt van ons per e-mail automatisch een orderbevestiging, met daarin het totaal te betalen bedrag en maakt vervolgens het bedrag aan ons over. De gegevens die U hiervoor nodig heeft staan vermeld in de orderbevestiging. Eventuele wijzigingen in uw bestelling, worden omgaand per e-mail aan u doorgegeven. Wanneer het verschuldigde bedrag op de rekening van MEANDER is bijgeschreven, zal verzending van goederen plaats vinden.

3. Contant bij het afhalen van uw bestelling.

Leveringstermijn

Wij streven er naar dat uw bestelling binnen 3 werkdagen bij U wordt afgeleverd. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan wordt U op de hoogte gebracht van de verwachte levertijd. Er zal dan restitutie plaats vinden van reeds betaalde goederen. MEANDER is echter niet aansprakelijk voor de schade als gevolg van overschrijding van levertijden, maar zal wel streven naar nakoming hiervan. Ontvangst van artikelen Kijkt U bij de aflevering van de bestelling, aan de hand van de factuur, of de bestelling in orde is. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan binnen 3 werkdagen na ontvangst, contact met ons op. info@meander-almelo.nl of telefonisch via 0546-817571 of u kunt een boodschap inspreken op het antwoordapparaat, indien wij niet bereikbaar zijn.

Retour van artikelen

1.Garantie: wanneer, ondanks onze zorg voor de producten, een product dat u van ons heeft ontvangen, niet in goede staat bij U arriveert, wordt deze door MEANDER kosteloos omgeruild voor hetzelfde product, mits de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking verkeert. Neemt U in dit geval, na ontvangst contact met ons op, voordat u het artikel aan ons terug zendt.

2. Als je één of meer van je artikelen retour wilt zenden binnen de eerste 14 dagen na de aankoopdatum, heb u de keuze tussen een winkeltegoed of geldteruggave op uw oorspronkelijke betalingsmethode. Volg deze eenvoudige stappen:

* Neemt U in dit geval, eerst contact met ons op, voordat u het artikel aan ons terug zendt.

* Wij zenden u een retour formulier. Deze voegt u bij uw retourzending.

* Stuur het artikel in zijn oorspronkelijke verpakking terug of in een gewone, onbedrukte, kartonnen doos.

* Stuur het pakket terug via de vervoerder van uw keuze. Wij raden aan om een traceernummer te gebruiken. De verzendkosten van de retourzending     zijn voor rekening van de klant.

* Houd er alsjeblieft rekening mee hoeveel tijd het kost om je retour te verzenden, daar wij de retour alleen kunnen verwerken als deze binnen 14 dagen terug is in onze winkel.

* We zullen je retour verwerken zodra we de artikelen ontvangen. We betalen het totale bedrag terug dat u voor de producten hebt betaald, inclusief de mogelijk door u betaalde standaard verzendkosten voor de levering van de producten. Het kan zijn dat we van het restitutiebedrag een bedrag aftrekken voor waardeverlies van de producten, als duidelijk zichtbaar is dat de producten onnodig ruw behandeld zijn.

Geschillen

Bij eventuele geschillen, is ten alle tijde het Nederlandse recht van toepassing. Privacy beleid Leest u vooral ook de aparte pagina betreffende ons privacy beleid.

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, gaat u tevens akkoord met ons privacy beleid.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein